Certificaties

CEBEC: certificeren voor veilige, efficiënte producten en activiteiten

CEBEC, een onafhankelijke dienstverlenende onderneming, biedt oplossingen voor elke behoefte aan certificering van producten en systemen, hulp bij het gebruik van de CE-markering, training. Onze doelstelling: veilige en efficiënte producten en activiteiten verzekeren, in huis, op het werk en tijdens de vrije tijd.

CEBEC controleert, inspecteert, beoordeelt en certificeert producten op hun elektrische veiligheid, hun functionaliteit en hun
elektromagnetische compatibiliteit, en dit voor installatiematerialen,  elektrische huishoudapparaten, verlichtingsinstallaties, producten voor informatietechnologie, alarmsystemen en medische apparatuur. CEBEC controleert, evalueert en certificeert systemen in diverse sectoren op kwaliteit, milieu en veiligheid.

De filosofie van CEBEC: onze kennis gebruiken om tot oplossingen te komen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van bedrijven en op die manier, een hoge mate aan efficiëntie en waarde te bieden. Indien mogelijk combineren wij onze activiteiten in een one-stop service met een totale dienstverlening.

Download ons CEBEC certificaat (PDF: 1,16 MB)


Belgaqua

De Belgische federatie voor de watersector.

Download ons BELGAQUA certificaat (PDF: 0,7 MB)


Benor

Het Benor merk voor bouwproducten.

Downloand ons BENOR certificaat (PDF: 0,9 MB)



 

 
Arva plastics nv, Rue Georges Stephenson 25, Parc Industriel de Seneffe C, 7180 Seneffe | Belgium            disclaimer | contact
NL FR EN